2015. augusztus 22., szombat

Amit én láttam Augusztus 20.-án és 21.-én...


Augusztus 20. este 18 óra.

Rengeteg rajongó, főleg fiatalok akik a szinpadon Irie Maffia koncertet hallgatnak.















Kattints rá!
 http://www.zeneszoveg.hu




Utána a Csík zenekar a tőle megszokott magyar szívhez szóló zenéjével, majd a káprázatos tűzijáték következett.




Kattints rá!

http://www.zeneszoveg.hu
Közben lehetett sétálgatni, a sátrakban igazi magyaros ételeket kóstolni, enni, inni. Lehetett csodálni az esti kivilágított pesti oldalt fényeit, csodás épületeit.





És másnap este... Leslie Mandoki 
( azaz Mándoky László estje )


Mándoki László supergroupja, (a Man Doki Soulmate) augusztus 21-én este a   Várkert Bazárnál adott külföldi és magyar sztárvendégeivel ( barátaival ) ingyenes szabadtéri koncertet. Felléppők: Chris Thompson, Nik Kershaw, Mike Stern és Randy Brecker 
A Németországban élő magyar producer-muzsikus Mándoky László - vagy ahogy külföldön ismerik: Leslie Mandoki - zenésztársai a hazai és nemzetközi zenei élet ikonjai.

A progresszív rockot játszó Manfred Mann´s Earth Band énekes-gitárosa, Chris Thompson, a dallamos brit rockzenét játszó Cutting Crew zenekar énekese, Nick van Eede, az Ultravox frontembere, Midge Ure, a 80-as évek sztárja, Nik Kershaw, illetve a Blood, Sweat &a Tears gitárosa.

Fellépett még a Rainbow együttes billentyűse, Tony Carey, a kultikus brit Supertramp szaxofonosa, John Helliwell, és a legendás trombitás, Randy Brecker is. A fiatalabb nemzedéket képviselte a dán popcsillag, Aura Dione és az ifjú tenorsztár, Piero Mazzochetti.

A magyar zenészek közül színpadra lépett Havasi Balázs,  Tony Lakatos, Charlie, Somló Tamás, Frenreisz Károly, és nem utolsó sorban Szakcsi Lakatos Béla, valamint a progresszív rock úttörő magyar képviselője, a Syrius együttes egykori billentyűse, Pataki László. 





Profi módon összeállított műsor, szívhez szóló emberi történetek, szép pillanatok, emlékezések, változatos műfaj, meglepetések, jó zene. Azt hiszem, itt mindenki jól érezte magát.







Itt olvashatsz róla:

Kattints rá!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése