2020. december 15., kedd

Fimek Remi Bezancon-tól....

 Két film ragadott meg mostanában. Nem új filmek, régebben készültek, de talán van még olyan ember, aki eddig nem látta ezeket a filmeket.  

( Az inda videán megtekinthetők! )


Az egyiket már régebben is láttam, a második film új volt számomra.

Végre valami olyan, ami napjainkban játszódik és szinte bárkivel előfordulhat a két sztori, amit Remi Benzancon francia forgatókönyvíró, rendező alkotott. Remek színészekkel, remek zenével, jó vágásokkal...






A legszebb dolog


Barbara (Louise Bourgoin) és Nicolas (Pio Marmai) egy csendes téli estén találkoznak először, a fiú munkahelyén egy párizsi videotékában. Megfékezhetetlen szerelmük, összeköltözésük után rövid idővel meghozza gyümölcsét, a legszebb dolgot egy pár életében. Vajon lehe-t e, az álmaink után menni, miközben egy csecsemő várja, hogy tisztába tegyék? Vagy egy egészen új életet kell kezdeni? 




A másik film:

 Hátralévő életed első napja


A  minden percében szórakoztató és lebilincselő családi dráma a Duval család életének 12 évéből öt meghatározó pillanatot emel ki.

Három felnövő gyerek keresi a saját útját, és két jóravaló szülő igyekszik a megfelelő irányba terelni őket, legyen szó rockzenéről, a szüzesség elvesztéséről, vagy a kedvenc kutya elaltatásáról. 

 A Hátralévő életed első napja jó tempóban adagolja a különböző hangulatokat, és úgy meséli el a Duval család sokszor konfliktusokkal teli mindennapjait, hogy közben egy percig sem mond le a szórakoztatásról. Mindezt öt remek karakterre építi, akiket nálunk ismeretlen, hibátlan érzékkel megválasztott színészek játszanak.

 

Itt olvashatsz a filmekről részletesen!

 Kattints rá!


https://olvassbele.com


http://est.hu/


Ízelítő a filmekből! 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése